VĂ RUGĂM AȘTEPTAȚI – Kristen “KD” Davila (Statele Unite, 2020) 19’

În viitorul apropiat, un tânăr din clasa muncitoare este arestat pe nedrept. Realizând că nu are niciun mijloc de recurs în sistemul de justiție complet automatizat și  privatizat, el încearcă să ajungă la o ființă umană care poate îndrepta lucrurile. Această satiră socială examinează un sistem penal bazat pe profit în care comunitățile marginalizate sunt lăsate să suporte costurile.

Finalist la Premiile Oscar – Academy Awards 2022

Regizor – Kristen “KD” Davila

KD Dávila este o scenaristă din Los Angeles. După ce și-a câștigat o licență în Studii din Orientul Apropiat de la Universitatea Princeton și un masterat în scenariu de la USC, ea a continuat să fie 2016 Universal Pictures Emerging Writers Fellow și 2017 Film Independent Project Involve Fellow. A scris scurtmetrajul EMERGENCY, care a câștigat cel mai bun scurtmetraj narativ la SXSW 2018 și Premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Sundance 2018. În prezent, scrie adaptarea sa de lungmetraj pentru Amazon Studios.

KD este un scriitor TV cu experiență, ea a scris în emisiunea de vară SF „Salvation” de la CBS și este în prezent editor executiv de povești la „Motherland” de la Freeform. PLEASE HOLD este debutul ei regizoral.